Contact

Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons dan gerust een berichtje via het formulier op deze pagina. Wil je bellen, hou dan rekening met de openingstijden.

Algemeen

KvK 24413749
AGB-code 90(0)33894
Praktijkcode 90(0)12884

Lid van NVAGT/EAGT/RBCZ/NVDAT

Stuur een berichtje..


  Bezoekadres

  Gashouderstraat 48B
  3061 EK Rotterdam

   

  Bereikbaarheid

  Er is een kosteloze parkeermogelijkheid.
  De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

   

  Routebeschrijving

  De Praktijkruimte van Flying Donkey Gestalt is gevestigd in een mooi en goed onderhouden pand te midden van Kralingen, Rotterdam.  Ik huur deze ruimte van een collega therapeute, met wie ik mijn werktijden per half jaar afstem. De Kralingse Plas bevindt zich op 10 minuten loopafstand.  Daar is het fijn wandelen of zelfs zwemmen. Voor als je met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid bij de AH aan de Oudedijk op 3 min loopafstand. Anders is er overdag voldoende parkeergelegenheid meer of minder direct voor de deur (let op! Dan wel parkeer-app aanzetten!). De Praktijk is rolstoeltoegankelijk en veilig. Ook je privacy is gewaarborgd. De praktijk bevindt zich op de begane grond.

  Zou je met de metro komen, dan zijn de haltes Voorschoterlaan of Gerdesiaweg de beste opties. Zowel lijn A, B als ook C komen er. Vanuit CS richting Oost instappen. Met de tram kom je er met tram 7 (Woudestein): uitstappen halte Mecklenburglaan. Zowel Gerdesiaweg als ook Mecklenburgerlaan liggen op minder dan 5min loopafstand.

  Zou je te laat zijn, of het niet meteen kunnen vinden, bel mij dan even.